Draad weet raad

Kennisabonnement

Snel antwoord op volmacht vragen,
voor een vaste prijs

Het Draad weet raad kennis abonnement is er voor gevolmachtigden. Draad is je eigen afdeling Compliance en Juridische Zaken, maar dan extern. Heb je een abonnement van Draad? Dan komen we eerst kennismaken op kantoor. We willen weten wie je bent, waar je mee worstelt en welke vragen we van je kunnen gaan verwachten. En we willen dat jij weet wie wij zijn en hoe we werken.

Vervolgens kan je gedurende het jaar bellen of mailen. Als er zich een vraagstuk voordoet, springen we even in.
“Hee! Dit heb ik nog niet eerder aan de hand gehad?” Of “Hoe zat dit ook alweer?”.
We geven kort advies, zoeken dingen voor je uit. Als het even kan hebben we direct een antwoord en anders binnen 24 uur. Zodat jij snel weer door kunt.

Is het een vraag die meer dan een uur de tijd kost om te beantwoorden of uit te zoeken, dan valt dat buiten je kennisabonnement. Uiteraard kunnen we die vraag alsnog oplossen, maar dan spreken we daar met elkaar over af wat dat kost.

Ieder jaar aan het einde van het jaar bellen we even met elkaar om het jaar te evalueren, had je veel vragen of weinig, wat vind je van de dienstverlening en hoe gaan we het komende jaar verder werken met elkaar.

Je kunt kiezen uit drie verschillende abonnementen. Bel met Draad om te kijken wat bij jou past.

Meer informatie over het Draad weet raad kennisabonnement?

Neem dan contact op.

Fijn dat je er bent! Je weet dat ze er zijn: cookies. Wij gebruiken alleen de cookies van Google Analytics. Die zijn volledig geanonimiseerd en daarom plaatsen wij die zonder toestemming. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoeveel bezoekers er zijn en rapportages te krijgen over hoe de bezoekers de website gebruiken.