Werkprogramma
Woensdag (WW)

De praktische kant van het goed vullen van het werkprogramma​

Eens per maand gaan we online met elkaar praten over de praktische kant van het goed vullen van het werkprogramma. Doel is om van elkaar te leren. Ervaringen delen. Wat kan er allemaal? Hoe kan je je processen optimaliseren? Hoe lost een andere gevolmachtigde dat op? Praktisch en handig en met elkaar!

Werkprogramma Woensdag – WW

Je bent volmachtbeheerder of manager en veel bezig met het werkprogramma volmachten. Je doet je taken, je wikkelt zo goed mogelijk alles af. Ieder jaar krijg je de feedback van de verzekeraars en van je accountant. Je houdt bij wat er verandert, wat je leert van de jaren ervoor, maar! Je doet het allemaal in je eentje of met een collega. Je denkt wel eens: moet ik elke keer nou het wiel zelf uitvinden?

Wat gaan we doen?

Vanaf nu niet meer! Draad gaat starten met Werkprogramma Woensdag (WW). Eens per maand gaan we online met elkaar praten over de praktische kant van het goed vullen van het werkprogramma. Doel is om van elkaar te leren. Ervaringen delen. Wat kan er allemaal? Hoe kan je je processen optimaliseren? Hoe lost een andere gevolmachtigde dat op? Praktisch en handig en met elkaar! Tegelijkertijd leer je elkaar ook kennen en kun je contact opnemen met elkaar als je tijdens je werk ergens tegenaan loopt. Samen weten we meer.

Wanneer is het en wat kost dat?

Iedere maand komen we digitaal samen, anderhalf uur met maximaal zes deelnemers. Draad bereidt iedere sessie voor rondom een thema, maar je kunt ook je eigen onderwerpen van te voren aangeven. De kosten per keer zijn €90,00 en worden vooraf in rekening gebracht. Deze cursus is vrijgesteld van btw.

Voor klanten van Draad met een “draad-weet-raad-abonnement” zijn de sessies gratis. Schrijf je hieronder in voor een van de eerste drie geplande sessies (of voor allemaal).

10 mei – 09:00 – 10:30 – thema AUT-taken

7 juni    – 09:00 – 10:30 – thema OJ-taken

5 juli     – 09:00 – 10:30 – thema FIN en FRA-taken

Deelnemen? Schrijf je hier in!

Ik schrijf mij in voor de sessie(s) van

Gegevens deelnemer

Gegevens onderneming

Fijn dat je er bent! Je weet dat ze er zijn: cookies. Wij gebruiken alleen de cookies van Google Analytics. Die zijn volledig geanonimiseerd en daarom plaatsen wij die zonder toestemming. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoeveel bezoekers er zijn en rapportages te krijgen over hoe de bezoekers de website gebruiken.